Taimistoviljelijät–Planskoleodlarna ry
Viljatie 4 C, 00700 Helsinki
sähköposti: taimistoviljelijat@puutarhaliitto.fi

Toiminnanjohtaja Jyri Uimonen
puh. 09-5841 6550, 040-827 4833
sähköposti: jyri.uimonen@puutarhaliitto.fi

Puheenjohtaja Arttu Haverinen
Vättiläntie 1331
79620 Huutokoski
puh. 017-573 523
fax. 017-573 505
sähköposti: taimisto@huutokoski.fi  


REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste

1       Rekisterin nimi

Taimistoviljelijät ry:n asiakas- ja jäsenrekisteri

2       Rekisterinpitäjä

Nimi:                                               Taimistoviljelijät-Plantskoleodlarna ry
Verkkosivut:                               
www.taimistoviljelijat.fi

Osoite:                                           Viljatie 4 C, 00760 Helsinki
Puh.                                                 09 5841 6550

Sähköposti:                                  taimistoviljelijat@puutarhaliitto.fi

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Nimi:                                               Jyri Uimonen
Osoite:                                          
Viljatie 4 C, 00760 Helsinki
Puh.                                                
09 5841 6550
Sähköposti:                                  jyri.uimonen@puutarhaliitto.fi

3       Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / Rekisterin käyttötarkoitus

Jäsenrekisterin tarkoituksena on kerätä yhdistyksen jäsenistä yhdistyslain (503/1989) 11 §:n vaatimat henkilötiedot ja muut yhdistyksen toimintaa varten tarpeelliset tiedot. Yhteys- ja jäsenyystietoja kerätään jäsenasioiden hoitamista, tiedotusta ja laskutusta varten. Jäseneksi hyväksytään vain yrityksiä.

Asiakasrekisteri koostuu, kun asiakas tekee tilauksen Taimistoviljelijöille. Asiakasrekisteriin tallennetaan nimi, postiosoite ja mahdollinen laskutusosoite sekä tilatut tuotteet ja laskutuksen tiedot sekä’ asiakkaan mahdollisesti ilmoittama puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

4       Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään pakollisina tietoina yhdistyslain (503/1989) 11 §:n vaatimat yhteystiedot, eli jäsenen täydellinen nimi ja kotipaikka.  Lisäksi voidaan kerätä esimerkiksi seuraavat tiedot:

  • Jäsenten yhteystiedot (postiosoite, puhelin ja sähköposti)

  • Jäsenyystiedot (jäsentyyppi, toimenkuva, jäsennumero, jäsenyyden alkamisajankohta)

  • Jäsenmaksutiedot (laskutukset ja maksusuoritukset)

5       Rekisterin tietolähteet

Jäsenrekisteriin kirjattavat tiedot saadaan jäsenen omalla ilmoituksella tai jäsenyyttä hakevan yrityksen ilmoituksella jäsenhakemuslomakkeen kautta.

Asiakasrekisteriin kirjattavat tiedot saadaan asiakkaan tilauksen tai maksullisiin tilaisuuksiin ilmoittautumisen kautta.

6       Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisteriin tallennettuja tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle, ei myöskään EU-alueen tai ETA:n ulkopuolelle

7       Rekisterin suojauksen periaatteet

1) Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Paperilla olevat tiedot säilytetään lukkojen takana, jonne on pääsy vain yhdistyksen sihteerillä.

2) Sähköinen asiakas- ja jäsenrekisteri sijaitsee valvotussa palvelinkeskuksessa käyttäjätunnuksin suojatulla palvelimella. Taimistoviljelijät ry ja rekisteripalvelun tarjoaja huolehtivat tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan palomuurilla.

8       Tarkastusoikeus

Rekisteriin merkityllä jäsenellä on pääsääntöisesti oikeus tarkastaa jäsenrekisteriin talletetut tietonsa sekä pyytää rekisterinpitäjää korjaamaan virheelliset tietonsa. Tarkastuspyyntö on pyydettävä kirjallisesti asianomaiselta rekisterinpitäjältä.

Asiakasrekiserin tiedot säilytetään hyvän kirjanpitokäytännön mukaisesti. Vaadittaessa tiedot poistetaan, mikäli lainsäädäntö ei edellytä niiden säilyttämistä.

9       Tarkastusoikeus

Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn henkilön vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto.